Logo
انگلیسی | فارسی
خانه | مقالات | وبلاگ

گاه ممکن است برخی از مقالات دراین سایت
www.webfaqt.com
به نظر خیلی کهنه بیایند که این نشانه قدمت ماست!
نسخه فارسی ساده و مناسب برای تلفن‌های همراه


اصول جذب مشتری‌های بيشتر

نوشته : تابان خواجه نصیری

اصول جذب مشتری‌های بیشتر پویا برايم نوشته است:

با سلام و تشكر از زحمات شما براي مطالب و خبرنامه‌های بسيار مفيدتان. آرزوي صحت كامل برايتان دارم.‌ دانشجوي ترم دوم رشته‌ی نرم‌افزار هستم و ضمن تحصيل به فروشندگي نيز مشغولم. قصد راه اندازي فروشگاه آن‌لاين براي فروش پوشاك و كفش و بعدها ساير موارد را دارم. از شما خواهشمندم درباره‌ی استراتژي‌هاي جذب مشتري در اينترنت و حفظ آن و علاقه‌مند كردن مشتريان به خريد از سايت به هنگام ورود به سايت برايم بنويسيد. بسيار به راهنمايي‌های شما در اين ضمينه نيازمندم. تعجيل شما در پاسخ مشكل بزرگي از من را حل خواهد كرد. از زحمات بي شائبه ي شما باز هم متشكرم.



اما پاسخ : در سمينارهايم، بيش از 33 استرات‍ژی مهم برای جذب مشتری را آموزش مي‌دهم كه متاسفانه برای شرح آنها اينجا مجالی نيست، اما با توجه هدف شما، اجازه دهيد اصولی را نام ببرم كه با رعايت آنها در هدفي كه داريد - يعنی جذب مشتری‌ و جذب مشتری‌های بيشتر - موفق خواهيد شد. نكته‌ی جالب اينجاست كه اگر اين اصول اساسی رعايت شوند، فرقی نمي‌كند كه چه كسب و كاري داشته باشيد، يك دكتر باشيد يا يك وكيل، يك مهندس، يك مشاور، يك سايت اينترنتی و ... اجازه دهيد بگويم حتي يك حزب سياسی، يك دولت، يك ملت، موفق مي‌شويد، همه‌ی ما به دنبال موفقيت هستيم و همه مي‌خواهيم مخاطبين بيشتر، بازديدكننده بيشتر، اعضای بيشتر و هواداران و مشتريان بيشتری داشته باشيم. ما اگر يك مجموعه اصولی را رعايت كنيم شكی ندارم كه اگر فقط و فقط يكی از آن 33 استراتژی جذب مشتری را هم به كار بگيريم و مهمترين آن يعنی حرف مردم، منظورم همان تبليغ شفاهی يا تبليغ سينه به سينه‌ی‌ بين مردم يا Word of Mouth - WOM است در جذب مخاطبين و مشتريانمان موفق خواهيم شد.

اگر مي‌خواهيد برای سايتتان يا وبلاگتان بازديدكننده بيشتری داشته باشيد، اگر مي‌خواهيد مخاطبين بيشتری داشته باشيد، اگر مي‌خواهيد مشتری‌های بيشتری داشته باشيد، اگر می‌خواهيد سريعتر رشد كنيد و حزبي يا دولتی داشته باشيد كه هر روز به تعداد هوادارانتان اضافه می‌شود بايد اين اصول را رعايت كنيد - فردا نگوييد كه تابان هم دارد حرف‌هاي سياسی از خودش درومی‌كنه! (:‌ منظورم اين است كه اين اصول آنقدر ساده است كه در همه‌ی امور كار مي‌كند، حتي در فضای‌ خانواده بين اعضا و روابط يك خانواده، در يك محيط و فضاي كاری بين كارفرما و كارمندان. مي‌خواهم اهميت اين اصول را يادآور شوم.

1- قابل اعتماد و قابل اطمينان باشيد. يعنی كاری را كه قول مي‌دهيد انجام دهيد، يعني وقتي كه قولی مي‌دهيد سر قول‌تان باشيد، كار را سر زمانی كه گفته‌ايد انجام دهيد، كار را همان بار اول، درست انجام دهيد كه بعداً مجبور نباشيد به مردم، هواداران يا مشتريانتان بگوييد شرمنده‌‌ام! به موقع انجام دهيد و سر وقت تحويل دهيد. كمتر قول دهيد و بيشتر از آنچه به ديگران قول داده‌ايد انجام دهيد. اين يك اصل است. پدری كه مي‌خواهد در يك خانواده به امور فرزندان نظم و ترتيبي بدهد با سركوب نمي‌تواند اعضای خانواده را به كانون خانواده جذب كند، اما با ايجاد اطمينان خاطر در اعضای خانواده مي‌تواند اين كار را بكند يا حداقل آنرا تسهيل كند.

2- پاسخگو باشيد. يعنی اگر فروشگاه يا مغازه‌ای راه‌اندازی كرديد و يا فروشگاه آنلاينی داشتيد، خودتان و كاركنانتان را به گونه‌ای آموزش دهيد كه به مردم يا مشتريان پاسخگو باشند. يعنی فروشگاه را به امان خدا رها نكنيد و برويد دنبال كارها و امور شخصی‌تان؛ يعني حضور داشته باشيد و در دسترس باشيد، يعنی برای انجام كار اشتياق داشته باشيد و درباره‌ كارها، خدمات و كالاهايتان مدام اطلاع‌رسانی كنيد و آموزش دهيد. پشت سر فروشندگانتان قايم نشويد، پشت منشی شركت قايم نشويد، به ميان مخاطبينتان برويد و از نزديك با آنها آشنا شويد و به سوالات آنها پاسخ بگوييد و برای انجام اين كار اشتياق داشته باشيد. آنها (مشتريان و مخاطبين احتمالي شما) خودشان پيام شما را خواهند گرفت و آنها هم به دعوت شما پاسخ خواهند داد و مشتری هميشگی شما خواهند شد.

3- مشكلات را حل كنيد. مشتريان به هر حال به مشكلی برمي‌خورند، مشكلات مشتريانتان را حل كنيد. خودتان را جای مشتری بگذاريد، اگر دولت يا حكومتی هستيد خودتان را جای مردم بگذاريد، اگر پدر و مادری هستيد، خودتان را جای فرزندانتان بگذاريد و ببينيد آنها چه مشكلی دارند و برای حل مشكل، پيش قدم شويد پيش از اينكه آنها بخواهد مشكلاتشان را فرياد بزنند. احساس مشتری را درك كنيد و همان احساس را داشته باشيد. مشتری دوست دارد مطلع شود، پس ارتباط را با او حفظ كنيد، تغيير و تحولات را به اطلاع او برسانيد، مثلاً قيمت‌ها را ممكن است بخواهيد دو ماه ديگر افزايش دهيد، همين امروز بگوييد و اين را به اطلاع مشتريانتان برسانيد شايد آنها بخواهند همين امروز از شما خريد كنند و دو ماه ديگر، فكر ديگری در سر داشته باشند. كيفيت كالا يا خدماتتان را تضمين كنيد.

در يك كلمه، به مشتريان خود اهميت دهيد. اين اهميت دادن يعنی آنها را (بيشتر) بشناسيد. هميشه از آنها فهرستی تهيه كنيد و با آنها مدام ارتباط داشته باشيد. در ضمن اين ارتباط و افزايش آن (اصل تبليغ به نظر من همين ايجاد و حفظ ارتباط است) آنها را بيشتر و بيشتر بشناسيد و مشكلات و احساسات آنها را بيشتر و بهتر و عميقتر درك كنيد. چه اشكالي دارد؟ هدايايی در نظر بگيريد و برايشان ارسال كنيد. اگر نرم‌افزاری داريد و آن را ارتقا‍ء داده‌ايد، آن را رايگان برای مشتريان نسخه‌ی قبلی ارسال كنيد.




Logo
انگلیسی | فارسی
خانه | مقالات | وبلاگ


www: www.webfaqt.com
Email: t.k.nassiri@gmail.com

©1998 - 2019 - webfaqt.com